Communications

Unified communications Telecom solutions

 

 

 Op het gebied van telecommunicaties biedt AUVI aan bedrijven en ondernemingen, grote en kleine, oplossingen aan die tot meer productiviteit, dienstverlening en doeltreffendheid leiden. De integratie van verschillende communicatietechnieken en media laten toe om de kosten onder controle te houden. Het gaat hier vooral over de zogenaamde "Unified Communications", een doeltreffende en gebruiksvriendelijke integratie van communicatietools als email, fax, telefoon, instant messing … enzovoort. Met functies zoals text-to-speech is het zelf mogelijk om emails uit te laten lezen.

Het (AVAYA / Huawei) platform dat we aanbieden laat toe om bereikbaar te blijven waar u ook bent. Deze mobiliteit laat toe om zich 100% toe te kunnen spitsen op de essentie van uw zaak of onderneming. Hebt u nood aan een betere klantendienst? Dan is er de volledig geïntegreerde call center software, met IVR (Interactive Voice Response) functionaliteit.

Kostenbesparing, communicatiemogelijkheden en verplaatsingskosten zijn de meest voorkomende argumenten om in video conferencing systemen te investeren. De oplossingen die door onze partner Polycom worden aangeboden bieden tal van antwoorden om de communicatiemogelijkheden en alternatieven te optimaliseren.

Indien U bereikbaar wil blijven voor uw klanten en medewerkers zonder uw mobiel nummer vrij te geven, of wil U een conversatie verder zetten op uw GSM dat U met een vaste telefoon opstartte? Dan hoeven wij enkel nog de "Mobile Worker" functie instellen en U bent klaar.

klik hieronder om onze andere oplossingen te ontdekken
Cabling - Data - BMS

 

AUVI

TEL:
FAX:
E-Mail: info@auvi.be

oplossingen