Data

Data network solutions Data solutions

 

 

 

 


De gestructureerde bekabeling vormt de basis van elk doeltreffend netwerk. Een doordachte infrastructuur laat toe om snel en precies allerhande gegevens te transporteren. Die gegevens en communicaties worden gestuurd door de actieve componenten van het netwerk. Het is dan ook uiterst belangrijk dat deze continu beschikbaar en doeltreffend zijn met de nodige groeimogelijkheden.

Een netwerk moet continu beschikbaar zijn, zelf tijdens een eventuele elektriciteitspanne of een onderhoud, want de business, die blijft gewoon verder gaan.

De total cost of ownership (TCO), het budget dat aan een netwerk besteed zal worden, zowel wat het verbruik van de onderdelen betreft als de producten zelf, kan enkel onder controle gehouden worden met een doeltreffend en betrouwbaar netwerk.

Een netwerk moet ook aan de supersnelle evoluties kunnen beantwoorden, de noden van vandaag zijn niet noodzakelijke die van morgen, en uw investering moet beschermd worden.

Om aan die noden en eisen te voldoen heeft AUVI besloten om in zee te gaan met enkele referenties op de markt zoals AVAYA (het vroegere Nortel) en Huawei.

Audits, consulting, installatie en onderhoud zijn de belangrijkste diensten die we aanbieden, niet enkel voor netwerkoplossingen, maar ook voor tal van toepassingen die actief zijn op dat netwerk zoals toegangscontrole, draadloze netwerken, software beheer of netwerk beveiliging (Juniper).

klik hieronder om onze andere oplossingen te ontdekken
Cabling - Communications - BMS

 

AUVI

TEL:
FAX:
E-Mail: info@auvi.be

oplossingen