BMS

Building Management Solutions BMS solutionsSinds 2007 heeft AUVI grondig geïnvesteerd in personeel en kennis in Building Management Systemen (BMS) volgend op een steeds groeiende vraag op de markt.

Vandaag beschikken we over een van de grootste gecertificeerde Desigo en Insight teams dat instaat voor de configuratie van BMS technieken van Siemens. Onze collega's staan in voor het uitwerken van strategieën voor de regulatie en automatisering van airconditioning en verwarmingsinstallaties, maar ook andere technieken zoals toegangscontrole, camerabewaking of branddetectie.

Al deze technieken worden gecontroleerd via een centraal beheersysteem.

Ons BMS departement is ook uitgerust met de nodige kennis en tools voor het uitvoeren van energieaudits voor bedrijven en industrieën. Veruit de beste manier om de energiekosten in bedwang te houden. Maar dan moeten we wel nog weten waar en hoe.

De energieaudit laat toe om een momentopname te maken van het energiegebruik en verbruik en tot een diagnose te komen en grootste verbruikers aan te duiden. Vanaf dat moment kunnen mogelijkheden uitgewerkt worden om die energiekosten te drukken, zich toe te spitsen op rentabiliteit en doeltreffendheid.

klik hieronder om onze andere oplossingen te ontdekken
Cabling - Data - Communications

AUVI

TEL:
FAX:
E-Mail: info@auvi.be

oplossingen